Ultimele discutii
Calendar stiri

Detalii despre de firme din Romania (active si inactive) pana acum in enciclopedia Bizzpedia

Trebuie sa fii logat pentu cautare avansata


Ai uitat parola?
Nu sunteti înregistrat? Înregistrare utilizator nou

Accesand sectiunea “Cautare avansata” aveti posibilitatea sa va creati propria dvs lista de firme selectand din toate firmele din Romania numai acele companii care se incadreaza in sfera dumneavoastra de interes.

De exemplu, va intereseaza doar firmele active din judetul TIMIS care au inregistrat in anul precedent un profit mai mare de 100 000 RON, care au peste 30 de angajati si care au definit campul telefon si email. In plus, mai doriti ca aceste firme sa fie sortate in ordine descrescatoare a cifrei de afaceri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va creati, gratuit, un cont pe site-ul www.bizzpedia.ro, sa accesati sectiunea “Cautare avansata” si sa introduceti parametrii dupa care sa se aplice filtrul. Dupa ce ati facut acest lucru apasati butonul CAUTA si astfel va fi generata o lista care contine doar firmele care va intereseaza pe dumneavoastra.

Totodata, dupa ce v-ati creat un cont pe site-ul www.bizzpedia.ro veti avea aces gratuit la toate informatiile de pe site (inclus la datele financiare si datele de contact ale firmelor), puteti sa comentati stirile din sectiunea stiri.BIZZPEDIA.ro sau sa lasati un comentariu in care sa va expimati satisfactia sau, daca este cazul, nemultumirea legata de o anumita firma la care lucrati sau cu care colaborati.Suntem prezenti si pe:Inscrie firma noua Vrei ca si firma ta sa apara pe www.bizzpedia.ro ?
Inscrie firma ta aici. Inscrie firma


Top firme:

Cel mai recent adaugate firme
sus